6.8 C
Travnik
Četvrtak, 28 ožujka, 2024
NaslovnicaMagazinRuskinja (90) ne pije lijekove, i nikad ne kuka: Njezin savjet za...

Ruskinja (90) ne pije lijekove, i nikad ne kuka: Njezin savjet za sreću raspametio je cijeli svijet

Jedna baka iz Moskve čisti je primjer kako treba živjeti i koliko pozitivan stav utječe na kvalitetu života i dugovječnost. Bez sumnje – treba je poslušati!

Naime, Facebook stranica Human’s of New York objavila je fotografiju 90-godišnje bakice, ni ne sluteći da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savjetom koji nam je dala.

Imam 90 godina, ali osjećam se kao da imam 50. Ne pijem lijekove i nikada se ne žalim. Uvijek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš. Ja sam jednostavno sretna jer sam živa, rekla je ova nevjerojatna gospođa iz Moskve i nastavila:

Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesira me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmjenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina, završila je 90-godišnjakinja.

Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životu ova gospođa dotakla mnoge, jer je post na Facebooku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj, Upravo sam shvatio što želim biti kad odrastem, a želim da budem ona, samo su neki od komentara.

Ova baka je živi dokaz da pozitivan stav prema životu znači mnogo više nego što mislimo!

spot_img