3.3 C
Travnik
Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaSvijetPijan 'zakucao' Lamborghini pod industrijski kontejner...

Pijan ‘zakucao’ Lamborghini pod industrijski kontejner…

Ni vozač ni njegov suputnik nisu zadobili ozljede u nesreći koja se dogodila u sitne noćne sate, a superautomobil vrijedan oko 200.000 eura, s 570 “konja”, završio je puno gore…

Lamborghini Gallardo Superleggera razbijen je neki dan u Kaliforniji zbog vožnje pod utjecajem alkohola, završio je ispod mobilnoga kontejnera. Ne samo “nos” automobila, ne čak ni prednja polovica, već je cijeli doslovno završio ispod kontejnera koji je od tla uzdignut samo nekoliko desetaka centimetara.

foto: Costa Mesa Police Department

Nakon što je shvatio što se dogodilo, tridesetjednogodišnji Rodriguez nije mogao naći svoga suputnika, koji je nestao prije nego što je itko došao na mjesto nesreće. Nađen je u vlastitome domu dva sata poslije, alkoholiziran i s neznatnim ogrebotinama. Sažetak je sljedeći: Rodriguezov suvozač sjeda u gotovo 600 “konja” jak superautomobil, preživi bez ozljeda nevjerojatnu nesreću u sitnim noćnim satima, pobjegne s mjesta nesreće dok ga vozač traži. Noć za pamćenje, reklo bi se.

foto: Costa Mesa Police Department

Policija nije komentirala kako je točno, prema njihovu mišljenju, moglo doći do nesreće, koliko brzo je Rodriguez mogao voziti, kao ni ostale detalje.

spot_img