22.5 C
Travnik
Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaBiHManifestacija „Izbor najboljih sportaša Kantona SBK za 2017. godinu” u Novom Travniku

Manifestacija „Izbor najboljih sportaša Kantona SBK za 2017. godinu” u Novom Travniku

Danas je u Travniku održana sjednica Organizacijskog odbora „Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2017. godinu” na kojoj je zaključeno kako je sve spremno za manifestaciju koja će biti održana 23. veljače 2018. godine i na kojoj će biti nagrađeni najbolji sportaši i sportašice.

Neki od najbolji rezultata i natjecatelja na europskom nivou dolaze iz našeg Kantona. Ne samo da imamo masovnost, nego imamo i kvalitet. Vrhunski rezultati dolaze iz našeg Kantona, kazala je Katica Čerkez, ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK/KSBK, koja je ujedno i predsjednica Organizacijskog odbora manifestacije,  naglašavajući kako su ovakve i slične manifestacije najbolja promocija sporta i mladih i uspješnih ljudi, stoji u priopćenju.

Dopredsjednik Organizacijskog odbora i načelnik Općine Novi Travnik, Refik Lendo rekao je kako je ova općina poduzela sve da Manifestacija prođe na najbolji mogući način.

Zahvalnost pokrovitelju manifestacije Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK, domaćinu Općini Novi Travnik i svim sponzorima izrazio je predsjednik Sportskog saveza SBK, Mirsad Ibrišimbegović.

Organizacijski odbor podržao je i odluke ocjenjivačkoga žirija,a nagrada i priznanja najuspješnijim sportašima i sportskim radnicima bit će uručene na svečanosti koja će se održati 23. veljače 2018. godine u Domu kulture i Novom Travniku sa početkom u 18,00 sati uz prigodan glazbeni program.

Manifestacija „Izbora najboljih sportaša Kantona za 2017. godinu“ održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta SBK/KSB. Generalni sponzor je sportski brend No.1, zlatni sponzor je Općina Novi Travnik, srebrni sponzori su Bingo d.o.o. Tuzla, Flash team Gornji Vakuf/Uskoplje, a brončani Tiskara Humac, Gornji Vakuf/Uskoplje,  BSI   Jajce;  Dom projekt –  Travnik,  Ecotok Travnik,  KSC  Bugojno , ORŠK  Novi Travnik, d store – Centar tehnike,  Croatia osiguranje

spot_img