27.4 C
Travnik
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024
NaslovnicaMagazinŽena otišla na operaciju vena, pa saznala da je trudna

Žena otišla na operaciju vena, pa saznala da je trudna

Nesvakidašnji slučaj dogodio se prije nekoliko sedmica u Opštoj bolnici u Kraljevu kada se pacijentkinja iz Novog Pazara porodila na odjeljenju hirurgije, a ono što je ovaj slučaj učinio posebno intrigantnim je činjenica da je ona došla u bolnicu zbog – proširenih vena, prenose srbijanski mediji.

– Pacijentkinja poprilično krupne konstitucije je došla u bolnicu kako bi operisala vene i niko nije posumnjao da je trudna, pošto je zbog istog problema dolazila i prije tri mjeseca. Tih nekoliko dana koliko je provela u bolnici ona nikome nije govorila da je pred porođajem- priča izvor iz kraljevačke bolnice.

Možda od ljekara i bolničara niko ne bi ni saznao ništa da porođaj nije krenuo u liftu u kom se ona nalazila nakon što je otpuštena iz bolnice poslije uspješno obavljene operacije vena.

– Počela je da joj lije krv niz nogu, a onda se pojavila bebina glava. Munjevito smo reagirali, odveli je hitno u salu i ona je tamo rodila zdravu djevojčicu, priča izvor.

Iz bolnice nisu željeli da pričaju o detaljima ovog slučaja, najviše zbog porodičnih odnosa, ali su potvrdili priču.

– Pacijentkinja navodno nije znala da je trudna. Najvjerovatnije su u pitanju poremećeni porodični odnosi, rečeno je iz Bolnice.

spot_img