9 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaBiH“Dani Vrbasa” i ove godine u Banjoj Luci

“Dani Vrbasa” i ove godine u Banjoj Luci

I ovog ljeta u najljepšoj bašti na Vrbasu, bašti motel Orthodox biće održan festival “Dani Vrbasa” a ovo je ujedno i njegovo peto izdanje. Ovaj festival od prošle godine polako prerasta u sajam ekologije, i to prvi takve vrste u Republici Srpskoj.

Kraj mjeseca avgusta rezervisan je za sportske igre na Vrbasu, dječje radionice, foto konkurs, edukativni sadržaj, nastupe kulturno umjetničkih društava i sajam ekologije, a sve to u okviru festivala “Dani Vrbasa”.

I ove godine u susret našem festivalu lijepu tradiciju ne treba mijenjati te iz tog razloga nastavljamo sa foto natječajem na temu rijeke Vrbas i nagradićemo najbolju fotografiju uz pomoć našeg stručnog žirija sastavljenog od profesionalnih fotografa.

Fotografije kao i svake godine bira žiri koji čine: Milan Radulović, Vladimir Stojaković i Aleksandar Čavić. Pozivamo naše sugrađane da budu maštoviti i kreativni i da nam pošalju svoju fotografiju rijeke Vrbas a 3 najbolje fotografije nagradićemo vrijednim nagradama. Fotografije se šalju na na e-mail green.vrbas@gmail.com uz broj telefona te ime i prezime.(Veličina fotografija mora biti najmanje 3000 px po dužoj strani).

Konkurs je namijenjen svim ljubiteljima fotografije, grada Banjaluka i rijeke Vrbas te iz tog razloga očekujemo odlične fotografije i ove godine.

Također, učesnici ovogodišnjeg sajma ekologije koji žele da izlažu mogu da se prijave na email adresu green.vrbas@gmail.com i da se druže u okviru 5. festivala “Dani Vrbasa” koji se ove godine održava 24. i 25.avgusta.

spot_img