Policiji na Palama prijavljeno je da je osoba D. Ć. u naselju Briježđa oborila jedno četinarsko stablo, koje je palo na elektroenergetsku mrežu, nakon čega je došlo do prekida napajanja električnom energijom u tom naselju.

Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopšteno je da je po ovlaštenju dežurnog tužioca juče izvršen uviđaj i u toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv osumnjičenog biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu oštećenje ili uništenje javnih uređaja.

Policija u Istočnom Novom Sarajevu uhapsila je juče muškarca čiji su inicijali D. Đ, osumnjičenog da je pijan tukao suprugu, koja je zadobila povrede na glavi i vratu i upućena u zdravstvenu ustanovu.

O ovom slučaju koji se dogodio u Karađorđevoj ulici u opštini Istočno Novo Sarajevo obaviješten je dežurni tužilac, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Policija u Višegradu podnijela je Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali H.Z. zbog sumnje da je svjesno doveo u zabludu zaposlene u ovoj policijskoj stanici.

Osumnjičeni je u decembru 2016. godine policiji u Višegradu prijavio da je izgubio vozačku dozvolu i podnio zahtjev za zamjenu, nakon čega je preuzeo novu vozačku dozvolu.

U februaru 2017. godine Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske, uz akt Ministarstva inostranih poslova BiH, dostavljena je vozačka dozvola na ime lica čiji su inicijali H.Z, uz obavještenje nadležnog organa Austrije o izrečenoj mjeri oduzimanja tog dokumenta zbog zdravstvenih razloga.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni na taj način počinio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Komentari

komentara