18.1 C
Travnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaSvijetNije se šišala 20 godina, a za svoju kosu ima poseban krevet

Nije se šišala 20 godina, a za svoju kosu ima poseban krevet

Latvijka Aliia ima kosu dulju od dva metra, a za nju joj je potrebno i dodatno mjesto u krevetu. Njen muž Ivan je jako ponosan što se njegova žena nije šišala punih 20 godina…

Aliia Nasyrova (27) iz Rige u Latviji se nije šišala punih 20 godina. Tvrdi da njena kosa sada doseže punih 230 centimetara, da teži dva kilograma i da joj je za nju potrebno dodatno mjesto u krevetu. Njen muž Ivan Balaban kaže da Allia svoju kosu smatra članom obitelji, prenosi The Sun.

– Kosa mi je toliko teška da mislim da je teža od obiteljske mačke – kaže Aliia.

Aliia kaže da joj je potreban cijeli dan da kosu opere, počešlja i osuši, a Ivan priznaje da u raspored uvijek moraju uvrstiti i njegu kose. Po tome organiziraju i obiteljske izlete. Ipak, ni Ivan nema ništa protiv ženine kose. Kaže da je ponosan što je nije ošišala toliko dugo vremena.

Oduvijek je htjela imati kosu poput princeza

– Uvijek pazim da joj u krevetu ne oštetim kosu – kaže muž Ivan koji priznaje i da voli znatiželjne poglede na cesti.

Allia je počela puštati kosu inspirirana Disneyjevim princezama poput Zlatokose.

U djetinjstvu sam jako voljela dugu kosu. Htjela sam imati kosu poput princeza. S obzirom da mi je kosa jako, jako duga nekad slučajno stanem na nju. Vani uvijek pazim da nosim i šešir. U posebnim prigodama napravim pletenicu – kaže Allia.

– Na društvenim mrežama ne gledaju svi blagonaklono na moju kosu. Pišu da je ošišam i da je se riješim. Ali ja ne reagiram na to – dodaje.

Nema se namjeru uskoro šišati

Najgora noćna mora mi je da mi se zalijepi žvaka u kosu. Jednom mi je u djetinjstvu netko zalijepio žvaku u kosi u kazalištu. To je bila prava tragedija. Morala sam se ošišati – dodaje Allia koja se neće tako skoro ošišati.

– Nemam namjeru natjecati se za Guinnessovu knjigu rekorda s obzirom da je najdulja kosa, koliko znam, dulja od pet metera. Mislim da je moja najdulja u Latviji – rekla je.

spot_img