18 C
Travnik
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023
NaslovnicaBiHI dalje traje potraga za nestalom djevojkom

I dalje traje potraga za nestalom djevojkom

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Doboj tragaju za dvadesetjednogodišnjom N.P. iz Šamca, čiji su nestanak policiji prijavili njeni roditelji, rekla je Srni portparol CJB Doboj Ljerka Stanimirović.

Rodbina moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj Nataši Pupčević iz Šamca da se jave Policijskoj stanici Šamac na teleFon 054-611-100, ili najbližoj policijskoj stanici na broj 122.

Roditelji su Policijskoj stanici u Šamcu u nedjelju, 26. februara, u 14.00 časova prijavili da je njihova kćerka prethodne noći u 22.30 časova izašla iz kuće da se prošeta, i nije se vratila.

“Policijski službenici Policijske stanice Šamac izvršili su obilazak terena i pregled objekata za koji se pretpostavlja da bi nestala mogla biti. Pregledani su video nadzori na autobuskoj stanici i ugostiteljskim objektima, izvršen pregled obala rijeka Save i Bosne, obavljeni razgovori sa njenim prijateljima i poznanicima”, rekla je Stanimirović.

Ona je dodala da su istog dana članovi Ribolovačkog društva i Crvenog krsta iz Šamca čamcem išli od rijeke Bosne ka Savi do graničnog prelaza.

“Stupili smo u kontakt sa Graničnom policijom i utvrdili da nije evidentiran njen prelazak preko granice”, kaže Stanimirovićeva.

spot_img