6.1 C
Travnik
Četvrtak, 25 travnja, 2024
NaslovnicaBiznisŠokirao svojim izgledom: Želi biti Ken, bio je na 50 operacija

Šokirao svojim izgledom: Želi biti Ken, bio je na 50 operacija

O Brazilcu Rodrigu Alvesu mediji su već puno puta pisali, ali šokirao je svojim izgledom u petak u emisiji This Morning . Nedavno je bio na još jednoj operaciji pa mu je lice još nateknuto

Gledatelji britanske emisije This Morning su se šokirali u petak nakon se pred kamerama pojavio Brazilac Rodrigo Alves, muškarac koji želi izgledati kao Ken. Dosad je bio na 50 plastičnih operacija. Budući da je nedavno bio na zadnjoj operaciji u emisiju je došao s nateknutim licem.

Rodrigo je na operacije potrošio oko 400.000 funti (oko 3,5 milijuna kuna). Kada su ga novinari pitali kako je skupio toliko novaca, Rodrigo je odgovorio:

– Blagoslovljen sam. Moji baka i djed su mi ostavili novac i nekretnine. Prije sam radio kao stjuard, ali veći dio prihoda su mi oni ostavili. Znaš kada nešto moraš popraviti. Svi mi smo se pokušali nekako promijeniti. Ako nešto ne voliš, to promijeniš – kaže  Rodrigo.

– Zahvaljujući plastičnoj kirurgiji promijenio sam se. Smatram se sretnim, ne samo fizički nego i mentalno. Nisam ovisna o plastičnoj kirurgiji. To je bolno i skupo. Ne ohrabrujem lude da to rade. Samo im poručujem da se mogu poboljšati – kaže Rodrigo.

Ranije je rekao kako želi ući u Guinnessovu knjigu rekorda kao osoba koja je bila na najviše plastičnih operacija na svijetu

spot_img