10.6 C
Travnik
Četvrtak, 18 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiPravi muškarac mora znati kako otvoriti pivo bez otvarača – ovo su...

Pravi muškarac mora znati kako otvoriti pivo bez otvarača – ovo su najčešći načini

Nemaš otvarač za boce, a baš jako ti treba pivo jer si:

a) imao naporan dan na poslu

b) imao napornih par minuta na poslu na baušteli

c) otrčao maraton po najvećoj sunjari i treba ti hladne zlatne tekućine da obnovi rezerve glikogena

d) pijanica.

Zeznuto je kad zapneš bez ovog.

Zeznuto je kad zapneš bez ovog.

Kako god bilo, zajebano je kad zapneš bez otvarača za bocu. Uvijek možeš kupiti pivo u konzervi, ali tko zna što je sve hodalo po konzervama. Uvijek možeš kupiti pivo u twist-off boci, ali netko bi te mogao vidjeti kako piješ to ženstveno pivo s cvjetnom citrus aromom. Uvijek možeš kupiti pivo u plastičnoj boci – ali to nije pivo, a i preveliko je za ustaljene društvene norme i očekivanja okoline, ispast ćeš pijanac.

Što kad nemaš otvarač za boce? Pravi muškarac zna otvoriti pivo bez otvarača.

Pravilo broj 1 – NE OTVARAJ PIVO ZUBIMA! Zubi su za hranu. I ponekad za grube seksualne igrice. Nikako za otvaranje piva.

Upaljač

Klasična tehnika. Upaljač JE otvarač za boce. Uzmeš pivo u nedominantnu ruku, obgrliš bocu prstima, zabiješ upaljač između čepa i kažiprsta i stisneš ga prema dolje. Ovo moraš znati.

Pivo o pivo

Nismo fanovi ove tehnike jer teško je znati koje će se pivo otvoriti, a i sigurno će ti ostati jedno pivo zatvoreno ako se koristiš isključivo ovom tehnikom. Klasika, jedno pivo položi na stol, drugo u drugoj ruci okreni naopako i dopusti da im se čepovi senzualno dotaknu. Nakon toga, nagli trzaj bi trebao otvoriti jedno pivo. Koje? Zanima nas neko istraživanje na ovu temu.

Živi na rubu

Otvaranje na rubu je zakon – kad se napravi kako treba. Kad si odvališ štok od vrata, slomiš grlo boce, ispadne ti pivo, promašiš i lupiš se o površinu na koju otvaraš pivo…

Ali generalno – izgleda lahko. Staviš rub čepa na čvrstu konstrukciju (čak može i stolica ako ti nije bed uništititi stolicu), nakosiš malo bocu i lupiš po čepu.

Pare pare parice

Ako piješ samo kraft piva, vjerojatno ti nije ostalo ništa novca, ali ako piješ mainstream splačine kao većina nas – uzmi novčanicu (preporučamo 10 kuna ili ako ti je ostao koji dinar nakon posjeta susjedima) i presavij je dovoljno puta da bude čvrsta. Redoslijed savijanja? Prvo napola po visini (uži dio), a zatim po dužini kolikogod puta možeš. Taj komad papira će biti dovoljno čvrst da otvoriš pivo. Mi bismo radije kupili upaljač nego uništili taj keš.

Evo jedan katastrofalan video s demonstracijom navedenog načina. Nečija kvinsenjera je bila očito.

spot_img