Sutra u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, uz nešto više oblaka, u zapadnim područjima može pasti i malo kiše. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 1, na jugu zemlje od 3 do 6, a najviša dnevna temperatura zraka od 3 do 9, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni.

U utorak više oblačnosti prijepodne. U drugom dijelu dana smanjenje oblačnosti. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom ili niskim oblacima, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -4 do 1, na jugu zemlje od 3 do 7, a najviša dnevna temperatura od 4 do 10, na jugu zemlje od 10 do 14 stepeni.

U srijedu u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -5 do 1, na jugu zemlje od 3 do 6, a najviša dnevna temperatura od 5 do 11, na jugu zemlje od 12 do 15 stepeni.

Komentari

komentara