– To je jedan propust organizatora koje moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službenu dozvolu da bude parkiran u krugu dvorane
Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je pobijedila Čile 37:22 i pred njom je utakmica za prvo mjesto u skupini protiv Njemačke. A dok su naši s lakoćom razbijali Čile, netko je provalio u kombi koji je službeno prijevozno sredstvo Hrvatskog rukometnog saveza. Tu je priču za 24 sata potvrdio glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš.
– Tijekom sinoćnje utakmice na parkingu je opljačkan službeni kombi hrvatske rukometne reprezentacije. Nažalost, nemamo još nikakvih detalja o pljački jer je istraga u tijeku. Policijski službenici su nas obavijestili da je odnešena znatna količina stvari koje su bile unutra. U ovom trenutku čekamo da nam jave ostale detalje. To je jedan propust organizatora koje moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službenu dozvolu da bude parkiran u krugu dvorane. Pomaknut je na parking koji su koristili navijači, koji , navodno, nije bio osiguran tako da ćemo vidjeti što će se tijekom dana događati – rekao je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš.
24sata.hr

Komentari

komentara