15.5 C
Travnik
Petak, 29 ožujka, 2024
NaslovnicaBiHNAJLUĐI GOLOVI: Nećete vjerovati kakvih je sve ideja bilo, a neke su...

NAJLUĐI GOLOVI: Nećete vjerovati kakvih je sve ideja bilo, a neke su čak i zabranjene!

Lionel Messi, Dimitri Payet, Hakan Çalhanoglu… Najbolji izvođači slobodnih udaraca današnjice redovito nas oduševljavaju svojim majstorijama, ali njihovi golovi iz prekida definitivno nisu najoriginalniji. U nastavku vam donosimo pet totalno ludo izvedenih slobodnjaka koji i danas ljubitelje nogometa ostavljaju otvorenih usta.

Willie Carr i Ernie Hunt (Coventry protiv Evertona, 1970.)

Ovaj nezaboravni gol svakako mora ići na prvo mjesto! Carr je stavio loptu između stopala i podigao je za Hunta, a ovaj je iz voleja zakucao loptu u mrežu Evertona. Gol je podigao toliku prašinu da su Englezi na kraju sezone zabranili takav način izvođenja slobodnih udaraca.

Artem Koncevoj (MTZ-Ripo protiv Smorgona, 2008.)

Ovo je možda i veća majstorija od prethodne. Ludu su scenu kreirali igrači MTZ-Ripa u Bjeloruskom kupu. Jedan je prebacio loptu preko vlastite glave, a drugi ju je dočekao iz njegovih leđa i iz voleja je neobranjivo smjestio u mrežu suparnika.

Benedikt Koep (Rot-Weiss Essen protiv Wattenscheida, 2013.)

Koep je ostao zapamćen kao strijelac ovog pogotka, ali zasluge pripadaju polovici momčadi koja je izvela igrokaz i zbunila suparnički živi zid.

Micky Mellon (Blackpool protiv Bradforda, 1995.)

Još jedna fantastična varka. Svi su mislili da će Mellon samo namjestiti loptu suigraču koji je bio u zaletu, ali on je imao drugačiju ideju.

John-Joe O’Toole (Northampton vs Luton, 2015)

Sjajno uigrana akcija s treninga i mat u tri poteza pokraj šokirane obrane Lutona.

izvor:informacije

spot_img