“Business Insider”: Jahorina među top 17 ski destinacija u svijetu

Britanski portal “Business Insider” uvrstio je Jahorinu među top 17 neobičnih destinacija za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom. – See more at: http://24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/280934-business-insider-jahorina-medju-top-17-ski-destinacija-u-svijetu.html#sthash.QtgCUCmd.dpuf

Blizina sarajevskog aerodroma, kao i samog grada Sarajeva, dodatna je prednost, ne samo za posjetioce iz Velike Britanije, već za sve inostrane goste koji se najčešće odlučuju da, osim skijanja, iskoriste priliku da otkriju istorijsko blago glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Mnogi posjetioci donose odluku da provedu godišnji odmor na Jahorini nakon što pročitaju preporuke svjetskih portala za izbor skijališta.

Atraktivne ski staze, moderan vertikalni transport, odlična hotelska ponuda, zadovoljavajući odnosu cijene i kvaliteta  smještaja i ski karata te gostoprimstvo našeg naroda, prednosti su Jahorine i razlog dolaska najvećeg broj posjetilaca na  ovu olimpijsku planinu, saopćeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

 

(FENA)

– See more at: http://24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/280934-business-insider-jahorina-medju-top-17-ski-destinacija-u-svijetu.html#sthash.QtgCUCmd.dpuf

Prethodni članakVIDEO: Fabian Barić porijeklom iz Nove Bile svakodnevno fascinira novim nogometnim vještinama
Sljedeći članakSkijanje: Austrijanac Mayer najbrži u Kitzbuehelu