– I Mozart je pisao zabavne pjesme, ali nigdje nije bio na granici jeftinoće, kiča. Ovo danas, ovi pjesmuljci, to je katastrofa – izjavila je Tereza Kesovija u razgovoru o temi današnjih hitova na televiziji RTL.

Osvrnula se i na tekstove pjesama naših pjevača.

– Sjećam se jedne pjesme: mrav nosi teret, mislim – kako mrav nosi teret ljubavi? A gdje ću? Mislim, ja nisam mrav! Nosi mi se bila boja? Ako ti se nosi bila boja – što moraš vikati da ti se nosi bila boja – objasnila je Tereza.

Slavna Dubrovčanka je 60 godina na hrvatskoj estradi, a ističe da nema nasljednike.

– Jedino kad bi me neko klonirao. Ne, ne. Ne može se naći neko isti – poručila je.

Iako su scena i muzika njen život, zdravlje joj je iznad svega.

– Moje zdravlje je kao zdravlje prosječnog čovjeka, što znači da mi je zdravlje – loše. Svi mi negdje pomalo glumatamo ako nismo mladi da to što nas malo bolucka nije ništa. Tako ja sebi ponavljam – nije mi ništa, a ima mnogo stvari koje nisu dobre. Ali savršeno se nosim s njima zato što im prkosim – rekla je.

Osvrnula se Tereza i na trend pjevačica koje sve više vremena provode u ordinacijama estetske hirurgije.

– One mlade žele biti još mlađe, s čim se ne slažem jer, kad si mlad, onda si lijep i nemaš što popravljati. Ako ideš mijenjati nosinu, mijenjaš cijelu fizionomiju. Valjda što je žensko lice ljepše, prije dobije posao – može biti i gluplja, ali barem dobro izgleda – tvrdi Kesovija.

izvor:

Komentari

komentara