Dogfish Head Pivnica poznata je po korištenju zanimljivih sastojaka u pivu – od svinjetine do mjesečevih meteora. Ovaj put su u suradnji s Mace Securityjem stvorili pivu koja ima okus po suzavcu. Jesi li spreman da ti usta potpuno utrnu?

Nikada ne bi pomislio da bi suzavac bio dobar okus piva, ali da, i to postoji. Carevi u Pivnici Dogfish Head kreirali su prvo pivo koje ima okus po spreju za samoobranu. Ovo neočekivano piće napravljeno je s glavnim sastojkom koji se nalazi u suzavcu.

– Pivo se zove In Your Mace i jedno je od najzabavnijih kolaboracija koje smo do sad napravili. Jako smo ponosni na našu malu kreaciju koju smo napravili s našim prijateljima iz Mace Securityja. – Sam Calagione, kreator piva, opisuje iskustvo.

 | Autor: https://www.dogfish.comHTTPS://WWW.DOGFISH.COM

Ideja je došla još kada su vlasnik pivnice Sam Calagione i potpredsjednik prodaje u Maceu Eric Crawford bili frendovi na faksu. Uvijek su sanjali da probaju pivo s okusom kave, mlijeka, šećera, ali i suzavca.

Svoj san su ostvarili sami – Uvijek tražimo jedinstvene, avangardne i eksperimentalne ideje kada je riječ o pivu. Želimo pomaknuti granice u tradicionalnoj izradi piva, a zadržati bogatu aromu, okuse i sastojke u koje su se zaljubili fanovi naše pivnice i naših proizvoda. – dodaje Calagione.

 | Autor: www.dogfish.comWWW.DOGFISH.COM

Ako si ljubitelj ljutog i začinjenog, ovo pivo će te zanimati jer je chili ulje koje se koristi u suzavcu, kao i u ovom pivu, poprilično ljuto. U prodaju će pustiti samo 200 boca, a pravi ljubitelji piva moći će j probati točenu u samoj pivnici.

Gle, ovaj malac je već #InstaFamous, a ova žena se probudila govoreći potpuno drugim naglaskom?! 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

 | Autor: Marko Prpić/PixsellMARKO PRPIĆ/PIXSELL
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj 😉 

izvor:

Komentari

komentara