11.8 C
Travnik
Utorak, 16 travnja, 2024
NaslovnicaZanimljivostiMagazin Život i zdravlje O ritualima druženja uz kavu prepoznati smo u...

Magazin Život i zdravlje O ritualima druženja uz kavu prepoznati smo u cijelom svijetu

O ritualima druženja uz šalicu kave prepoznati smo u cijelome svijetu. Nigdje kao kod nas, ne postoji tradicija višesatnog ispijanja i uživanja u ovom napitku koji je, nerijetko, više od samog užitka.

Kava je trenutak za predahnuti od napornog dana, trenutak za smijeh s porodicom i prijateljima, trenutak za ugodno poslovno okruženje i suradnju, ona je snažna, a tako jednostavna, da je niko nikad nije uspio opisati u njenoj istinskoj ljepoti i veličini.

Mnoge naučne studije govore o ljekovitim svojstvima kave. Čak ako i ne vjerujete svemu što pročitate, u jednom ćete se složiti: kava popravlja raspoloženje i s njom je sve lakše!

Prije 27 godina započela je priča o mirisima kave u centru Hercegovine – osnovana je tvrtka Eurovip d.o.o. Čitluk, kao jedna od prvih privatnih poduzeća u BiH, u oblastima prerade i prodaje kave. Danas smo među 2 vodeća prerađivača kave u BiH. Naš profesionalni tim brine se da svaki dan započnete šalicom istinske, ukusne i nadasve mirisne kave koja će vam nadražiti sva osjetila i urezati vam se u pamćenje za sve buduće godine.

S nama svakoga dana počinju mnogobrojne zanimljive priče naših cijenjenih kupaca koji prepoznaju posebnosti našeg asortimana u idealnom omjeru kvalitete i cijene. Običan dan učinit ćemo vam posebnim!

Naš brend na koji smo posebno ponosni i koji jednostavno prezentira sve ono dobro što vam želimo, jest CAFE BRAZIL. Pomno birana i brižljivo pržena zrna sirove kave, prema originalnoj domaćoj recepturi, čine mješavinu vrhunske kvalitete koja je s vremenom postala lider u segmentu kave na domaćem tržištu.

O njenoj kvaliteti govori i činjenica kako se CAFE BRAZIL okitila zvjezdicom ”Kvalitetan proizvod – proizvedeno u Bosni i Hercegovini”, čime smo ušli u veliku porodicu članica Udruženja kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u BiH.

Od 2008. godine posjedujemo ISO 9001:2008 i HACCP standarde što jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Za sam proces proizvodnje koristimo najsuvremeniju tehnologiju koja omogućuje punoću okusa i savršenu aromu naše bogate palete proizvoda.

Ukoliko vas put dovede u Hercegovinu, nećete moći odoljeti mirisu naše svježe pržene kave u kojem svakodnevno uživaju naši cijenjeni kupci i posjetitelji. Ako vas i ne dovede, dovoljno je da otvorite vrećicu CAFE BRAZIL i doživite avanturu s polja nepreglednih brazilskih plantaža. Budite uvjereni da će vam izmamiti osmijeh na lice, i učinit će vas posebnima, upravo kakvi i jeste.

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je glavna misija. Ima li bolje reklame od zadovoljnih kupaca? Oni se redovno vraćaju na naše police. Tomu svjedoče i konkretni podaci: 2015. Godine Eurovip d.o.o. ostvario je rekordnu prodaju svojih proizvoda iz segmenta tradicionalne kave, što nam bio je najbolji poklon za 25-tu obljetnicu rada i poslovanja. Ujedno i poticaj da svake godine bude što bolji, za vas!

S nama svaka priča dobije pozitivan ishod. Osim što brinemo za svoje potrošače, i zapošljavamo 38 djelatnika, uspjeh Eurovip-a utječe i na cijelu društvenu zajednicu.

Ponosni smo vlasnik i priznanja Godišnje nagrade Općine Čitluk, za razvoj gospodarstva u općini u 2016. godini.

spot_img